Archiwum NInA - menu szybkiego dostępu

Skip to content
Pokaż menu

Słów kilka o kuchni francuskiej 2007-04-25

Opis

Audycja, w której Katarzyna Zawidzka mówi o produktach charakterystycznych dla kuchni francuskiej: o różnorodności francuskich serów i problemach związanych z ich transportem do Stanów Zjednoczonych, produkcji i pochodzeniu pasztetu z gęsich wątróbek „fois gras” oraz o francuskiej zupie cebulowej.

Szczegóły filmu

Informacje podstawowe

  • tytuł identyfikacyjny
    Słów kilka o kuchni francuskiej 2007-04-25
  • typ nagrania
    audio
  • czas trwania
    04'15"

Język

  • język oryginału
    pl
  • napisy
    brak
  • lektor
    brak

Informacje prawne

Twórcy

Uczestnicy i wykonawcy

Kontakt z archiwistą

Pole wymagane
Pole wymagane
Pole wymagane
Pole wymagane
+

Informacja o licencji

Brak pełnych praw do tego materiału.

Producentem jest Radio France Internationale 

Skontaktuj się z producentem, aby uzyskać prawa do materiału.